Spartaan kleding

Bij de Spartaan kun je voordelig clubkleding aanschaffen. Dit is goede wedstrijdkleding, met onze clubsponsor als opdruk, voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Clubkleding is verplicht voor licentiehouders
Een Spartaanlid die onder de naam van de Spartaan een licentie heeft is verplicht in clubkleding te rijden in alle wedstrijden en de trainingen waar hij of zij aan deelneemt.

Voorwaarden

  • Licentiehouders in de categorieën Jeugd, Nieuwelingen, Junioren, Dames, Amateurs en Sportklasse kunnen jaarlijks tegen een zeer gereduceerd bedrag van €20 per kledingstuk, vier stuks Tacx kleding aanschaffen. Hierbij telt een aeropak voor twee kledingstukken. Winter-windtopper jacks vallen buiten deze regeling.
  • De renners komen voor kleding in aanmerking als zij de licentie en de contributie voor het betreffende jaar hebben betaald, en ook daadwerkelijk wedstrijden rijden.
  • Er wordt een beperkte voorraad van de meest gangbare kledingstukken aangehouden, hieruit wordt het hele jaar door verkocht. Om er zeker van te zijn dat iedereen aan het begin van het seizoen voorzien is van kleding wordt 1 keer per jaar een vast bestelmoment bekend gemaakt. (dit zal in november/december zijn en wordt ruim van te voren aangekondigd in het clubblad en op de website).

 Licentiehouders die meer kleding wensen kunnen tegen inkoopprijs kleding bijkopen.

Kleding tegen inkoopprijs voor niet-licentiehouders
Ook voor Spartaanleden die geen van bovengenoemde licenties hebben is het mogelijk om kleding tegen inkoopprijs aan te schaffen. Zo maakt de Spartaan het voor iedereen mogelijk om tegen een laag bedrag fietskleding te kopen van wedstrijdkwaliteit.


Inkoopprijs clubkleding

Shirt korte mouw:

€ 26,00

Shirt lange mouw:

€ 32,50

Korte broek met zeem:

€ 39,00 (kindermaten € 32,00)

Lange broek zonder zeem:

€ 47,00 (kindermaten € 39,00)

Windstopper (mouwloos):

€ 35,00

Aeropak:

€ 55,00

Winter-windstoppervest:

€ 62,00


Bestellen
De wedstrijdkleding kun je bestellen met een bestelformulier. Download hier het formulier en mail het naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Laatst aangepast op zondag, 09 december 2012 23:32
 
Banner