Masters

Masters

Vanaf 40+ worden er speciale wedstrijden georganiseerd voor de wat oudere renner, hier is geen onderscheid meer tussen Amateur of Sportklasse, maar gaat het op leeftijd.  Er zijn eigenlijk 3 grote categorie├źn: Master 40+, Master 50+ en Masters 60+ met allen hun eigen wedstrijden. (kijk maar eens op www.veteranen50plus.nl) Voor deelname aan deze wedstrijden moet je een licentie hebben. In sommige gevallen volstaat een basislidmaatschap. Bij de Spartaan houdt Geer Pronk het programma voor de 50 en 60+ bij. De 40+ renners zijn veel meer te vinden bij de amateurs en sportklasse. Een enkele keer zijn er ook wedstrijden voor de Masters 30+.

Op de Spartaan hebben we vele leden die aan deze wedstrijden meedoen. Speciaal willen wij ook onze drie superveteranen noemen, deze rijden al ruim bij de enkele 70+ wedstrijden, maar doen ook gewoon mee met de ZAC (ZomerAvondCompetitie) of ZoMoCo

Voor meer informatie bevraag de Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of kom eens op dinsdagavond kijken en praten met wat veteranen !

Klik hier voor uitgebreide informatie op de site van de KNWU-Zuid-Holland

Denk nu niet dat daar niet hard wordt gereden, er is nog genoeg te beleven.

Laatst aangepast op vrijdag, 04 maart 2011 21:58
 
Banner